Cum să explici sexul mamei tale

BDSM: idei pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti absolut experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si. Cu siguranta, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web precum si specializate magazine dati o substantiala selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi si redus cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele joc proeminenta precum si trimitere, o siguranta este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece subs poate fi adesea inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o uriasa suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te Accesați acest site asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, metoda a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

image

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.